Isnin, 28 Januari 2013

Ditulis pada hari Isnin, 28 Januari 2013 17 comments
Salam semua...hari merupakan hari Kejohanan  Merentas Desa di sekolah kami SMK Sg Besar...gambar di atas guru guru sedang menunggu pelajar bersedia untuk berlari...ssungguh bergaya kan?? Hehe~~ada yang berbaju ungu....

 Guru guru yang ceria Ingin memulakan tugas...ok cikgu...check point berapa?
 Pelajar sedang warming up...
 Steady la ustaz....pk koku jadi pegawai pelepas ke...hihi
 pk koku Pn. Sazuna senyum manis...
 Pegawai peronda yang paling jelita
 Ustazah Purple = Ungu...yang mana suteraungu87 ni...
 lari ye...kalau penat berhenti dulu ye...


 Ni jalan ke lari...
 go...go...go...

 Alamak...lampu mati ke...gelap laaa

 Check point pun sempat berpossing...

Categories:

17 comments:

  1. ramai sangat yang ungunya...x tau nak teka yang mana satu... ^_^

    cam seronok jer merentas desa tu... ^_^... nak join bley tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tema ungu farah...teka la...yg mn agaknya...haha..

      Padam
    2. Nak join boleh je...cuma panas sikit...kena pakai sunblock laaa...

      Padam
  2. Wah....ku nampak kurus la.....like...like...like...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah....mama yaya dah ada blog....follow akk tau....kurus kau nyah....haha...

      Padam
  3. pastinya maklong pakai tudung ungu sbb rumah ungu gitu he he

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ketua rmah yg paling purple....haha

      Padam
  4. Salam kenal. TQ ke blog KA. dah follow sini juga ye 58 !happy blogging

    BalasPadam
  5. Seronoknya..!
    kat sini tak ada suasana macam tu..road run kami merentas kawasan perumahan,deretan kedai-kedai,seberang jalan shopping kompleks..jenuh polis kepung takut bebudak sesat kat situ..kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak pinat...br lepas panen..so tak nmpk hijaunya padi....kalau kami chcek point dkt shopping kompleks...cikgunya yg sesat....haha

      Padam
  6. Balasan
    1. Memang best....tapi...panasss sikit....huhu

      Padam
  7. acara rentas desa nie ....time sekolah memang selamba je lari kan... cer skang suruh lagi confirm masing2x semput....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu hazman...mau pancit....haha...

      Padam
  8. Salam..follow sini,rentas desa msa skolah dlu2 ada la tpi termengah-mengah la..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la...umur meningkat dah..tak larat...dulu lincah je kan....tq sudi kenal
      .

      Padam