Sabtu, 26 Januari 2013

Ditulis pada hari Sabtu, 26 Januari 2013 8 comments
Wah...dah 6 bahagian dah gambar gm1m ni...ada banyak lagi gambar yang belum publish...hampir 6jam bertugas ambil gambar...tentu banyak gambar nya kan...layan je la ye....

Kompang

Gendang


Nasyeed...mantap la ustaz...lama tak dengar nasyeed live...teringat masa tengok konsert nasyeed al wadi dan as saff masa di Mesir dulu. ..alamak dah lama daaa...


Tahniah ustaz. ...hebat!


Persembahan tarian dari Johan Peringkat Kebangsaan


Hehe...cikgu Lee tak nak pandang...fokus fokus..


Ada gaya...


Yang ni kumpulan tarian dari mana pun ambe tok ingak..


Yang ni make up dia...bling2




Forum dari guru muda

posted from Bloggeroid

Categories:

8 comments:

  1. Takpe, masukkan banyak2 gambar. Boleh belajar cara mengurus majlis besar-besar.

    BalasPadam
  2. Wah..nmpknya sy...ada pembaca setia ..

    BalasPadam
  3. ade bakat dah jadi photographer ni...hihi;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pinkycat...bakat terpendam je...hihi

      Padam
  4. fuh.. baru jumpa blog ummi..
    hehe nampak meriah. mesti penat kan? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah...dpt menjejak...maaf tak bls komen hr tu...sibuk...maklum mcm org nk smbut menantu...mmg penat...siap urut2 kaki lagi. ..haha

      Padam
  5. Wah!
    Kakpinat jumpa pautan blog ini di wall Music n Art teachers.
    Tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ngeh3...berita terkini...paling panas....takde maknanya kak...follower br 48 org...

      Padam