Jumaat, 18 Januari 2013

Ditulis pada hari Jumaat, 18 Januari 2013 4 comments
Hujung minggu bagi wanita berkerjaya ialah hari yang sangat berharga. Macam macam kerja suri rumah yang tertunggak yang mesti dilunaskan. Seawal pagi lagi suami saya dah bertanya dengan aiman... pagi ni sayang nak makan apa... saya menunggu jawapan aiman..jika memerlukan saya masak...bererti jadual pagi saya akan dimulakan dengan di dapur..

Jawapan aiman ialah...nasi lemak bungkus daun pisang...bererti nasi lemak beli..yeey...pagi ini saya akan menyidai pakaian, melipat kain dan menggosok baju. Suami pula ada Kursus Latihan Dalam Perkhidmatan (LADAP)...

Selepas urusan kain baju barulah saya menjenguk dapur...nak buat masak..tapi teringat pula ada 2 jemputan kahwin dari rakan tempat kerja. ..perut pun rasa seperti minta diisi..

Saya akan makan apa yang ada memandangkan tiada 'pelanggan' untuk diberi makan. Hehe...jom kita lihat apa yang ada di dapur saya pada hujung minggu ni...


Roti breakthru. Gardenia



Mayonis keluaran melayu. Produk Felda



Tadaaa..inilah sarapan saya pagi ini...saya rasa ini bukan sarapan diet...tapi sarapan orang malas



Jom la...lepas ni nak sambung ketja suri rumah lagi...

Selamar bercuti ♡♡♡♡

posted from Bloggeroid

Categories:

4 comments:

  1. Balasan
    1. Tgh lapar sedap je...hihi...silalah..

      Padam
  2. sedapnyer nampakk, btw nice blog :) dh BW n follow blog ni,
    jemputlah follow n komen entry di blog saya kalau sudi, thanks :)

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/kak-pah-listen.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq...suka sgt ada org sudi follow sy..maklum lah blogger baru bertatih...

      Padam